Apr 20, 2016

Assalamua'laikum minna-san~

I'm going home at last.

I miss Shah Alam, I miss my family, I miss Miko chan (of course Abuabu and Apple too). Lama rasa tak balik.

Semalam borak dengan my MO.

MO : Alma, kau lahir tahun berapa? 1989? Ke 1990?

Aku : 1990.

MO : Woo, tahun 1990? 26 tahun la kau tahun ni.

Aku : Alaa boss, jangan la cakap nombor 26 tu. Kalau cakap tahun tak rasa tua sangat, cakap umur rasa tua.

MO : Eh helloo, kalau kau rasa kau tua, habis aku ni apa? >.<

Berderai ketawa. 

MO : What have I done with my life Alma?

Aku : You're staying in the hospital (and monologue dalaman > helping the person in need and you're on your way to become a good specialist). 

I adore her. Most people scared of her including me. But she's a good mentor honestly, tak kedekut ilmu :)

Ketawa macam ni kurang sikit stress tengok dua patients dekat Red Zone yang seriously taught me don't sleep while you're working. But seriously I'm sooo damn sleepy while clerking the cases in ED. Tersenguk-senguk till I heard some laugh. The ED MOs and MAs laughing af me T.T

Fine guys fineeee. 

Then I end up missed out that the patienti previously was on PTB treatment. Doom~ Lari jauh-jauh dari boss. Hahahahahaha *even aku bagi bunyi ketawa tapi actually aku menangis sebab rasa bersalah dengan boss*